Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γερμανική στήριξη στην Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία, αλλά τα λόγια δεν είναι αρκετά

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Με αφορμή τους ακραία προκλητικούς χάρτες του Μπαχτσελί που έδειχναν νησιά του Αιγαίου, το Καστελλόριζο και την Κρήτη υπό Τουρκικό ζυγό και το tweet του Έλληνα Πρωθυπουργού που καταδικάσε τον χάρτη αυτόν, ο Πρέσβης της Γερμανίας τοποθετήθηκε σχετικά.

https://twitter.com/ReichelErnst/status/1546762716295188480

Ο Γερμανός Πρέσβης Ερνστ Ράιχελ δήλωσε για τον χάρτη:

«Η θέση της Γερμανίας είναι σαφής: Οποιαδήποτε αμφισβήτηση της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της Ελλάδας είναι απαράδεκτη» είπε ο Γερμανός Πρέσβης και τον ευχαριστούμε για την στήριξη.

Όμως δεν είναι αρκετή καθώς την στιγμή που λέει αυτά τα λόγια, η Γερμανία βρίσκεται πίσω απο μερικές απο τις κρισιμότερες στρατιωτικές προμήθειες της Τουρκίας όπως τα υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ που παραλαμβάνει σύντομα.

Γερμανική στήριξη στην Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία, αλλά τα λόγια δεν είναι αρκετά
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ 214 ΠΝ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΓΕΝ (ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ)

Η Τουρκία, ας μην κοροϊδευόμαστε, τα όπλα αυτά δεν τα αγοράζει χωρίς η Γερμανία να γνωρίζει σε ποιόν θα τα χρησιμοποιήσει.

Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει κάθε Γερμανικό όπλο που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς αποτελεί μια αναθεωρητική δύναμη που μερικοί με πείσμα οπλίζουν παρά τις δεκάδες αποδείξεις περί της βαρβαρότητάς της προς τους γείτονές της.

Με λίγα λόγια, ευχαριστούμε κ. Πρέσβη πραγματικά για την λεκτική στηριξή σας αλλά απαιτούνται πολλά περισσότερα να γίνουν επι του πεδίου για να στηρίξετε πραγματικά τον αμυνόμενο, που σε αυτή την περίπτωση είναι η Ελλάδα και η Κύπρος.

Διαβάστε ακόμα: Νέα πυρά μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν (nemesishd.gr)

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα