Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ – ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ BRAHMOS

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η BrahMos Aerospace, μια κοινη Ρώσο-Ινδικη κοινοπραξια υπερηχητικών πυραύλων cruise με το ονομα BRAHMOS, δήλωσε τη Δευτέρα ότι έλαβε πράσινο φως από τις κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Ινδίας για την εξαγωγή του πυραύλου σε τρίτες χώρες.

“Πολλές χώρες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την [αγορά των πυραύλων] BrahMos. Τώρα συνεργαζόμαστε με τους Ρώσους συναδέλφους μας.

Έχουμε ήδη λάβει άδειες εξαγωγής από τη Ρωσία και την ινδική κυβέρνηση και ελπίζουμε πραγματικά ότι μόλις η πανδημία τελειώσει, θα είμαστε σε θέση να δράσουμε “, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του BrahMos, Praveen Pathak, στο περιθώριο του φόρουμ του στρατού 2020 που φιλοξενείται από τη Ρωσία.

Η BrahMos Aerospace ιδρύθηκε το 1998 ως κοινοπραξία της Ρωσικής εταιρείας ανάπτυξης πυραύλων και πυραύλων NPO Mashinostroyeniya και του Ινδικού Οργανισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Άμυνας.

Είναι ο γρηγορότερος αντιπλοικος πύραυλος στον κόσμο σε λειτουργία.

Οι εκδόσεις ξηράς και εκτόξευσης απο πλοία είναι ήδη σε λειτουργία.Μια εκδοση του BrahMos αέρος εδαφους εμφανίστηκετο 2012 και τέθηκε σε λειτουργία το 2019.

Μια υπερηχητική έκδοση του πυραύλου, BrahMos-II, βρίσκεται επίσης υπό ανάπτυξη με ταχύτητα 7-8 Mach για την ενίσχυση της δυνατότητας γρήγορης προσβολής στόχων.
Αναμένεται να είναι έτοιμο για δοκιμές έως το 2020

Mε πληροφορίες απο Sputnik , Wikipedia

ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ BRAHMOS

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα