Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΤΟΙΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ 4 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ & 2 ΡΟΥΣΣΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝ – ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια ο τρόπος κατανομής της χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των προγραμμάτων ναυπήγησης υποβρυχίων και πυραυλακάτων με το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με έγγραφο του προς την Τράπεζα της Ελλάδας ζήτησε να εγκριθεί και κατανεμηθεί η σχετική χρηματοδότηση, στο πλαίσιο της συλλογικής απόφασης έργων (ΣΑΕ) 337 ΠΔΕ/ΥΠΕΘΑ έτους 2020, ως εξής:

-Για το έργο:

Ολοκλήρωση πρόσθετων εργασιών γιατ ην πλήρη επιχειρησιακή απόδοση των υποβρυχίων (Υ/Β) “ΠΙΠΙΝΟΣ”, “ΜΑΤΡΩΖΟΣ”, “ΚΑΤΣΩΝΗΣ” και ¨ΩΚΕΑΝΟΣ”, την αντιμετώπιση βλαβών που προκύπτουν από τις εν εξελίξει δοκιμές καθώς και συντήρηση των συνοδών πλοίων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των δοκιμών των ανωτέρω Υ/Β”, με το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

-Για το έργο

ολοκλήρωση ναυπήγησης πλοίων ΤΠΚ  (πυραυλακάτων) Τ.VOSPER υπ΄ αριθμό 6 & 7 του Πολεμικού Ναυτικού στα Ναυπηγεία Ελευσίνας της ΝΒΕΕ ΑΕ”, με το ποσό των τεσσάρων εκατ. πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Γρήγορη πλοήγηση

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα