Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Επίθεση Ομέρ Τσελίκ στην Γαλλία με αφορμή τις ταραχές

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Στο μεταναστευτικό αναφέρθηκε σήμερα μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, AKP, Ομέρ Τσελίκ κατηγορώντας την Γαλλία.

Ο Τσελίκ επέκρινε όσους συσχετίζουν τις αναταρραχές στη Γαλλία με τη μεταναστευτική πολιτική της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως η σύγκριση της τουρκικής μεταναστευτικής πολιτικής με τη ρατσιστική βία στη Γαλλία είναι μια “κακόβουλη προσέγγιση”.

Επίθεση Ομέρ Τσελίκ στην Γαλλία με αφορμή τις ταραχές
PHOTO: EU2017EE Estonian Presidency

“Πρόσφατα, ορισμένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και σχολιαστές εκφράζουν τον ισχυρισμό ότι οι πρόσφυγες μπορεί να προκαλέσουν παρόμοιες συγκρούσεις στην Τουρκία, με βάση τα πρόσφατα γεγονότα στη Γαλλία.

Η σύγκριση της μεταναστευτικής πολιτικής της Τουρκίας που λειτουργεί με βάση τις ανθρωπιστικές αξίες και την αντίδραση στις αποικιακές πολιτικές της Γαλλίας και τη ρατσιστική βία είναι μια ασυνείδητη και κακόβουλη προσέγγιση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του AKP.

Ως NEMESIS HD βρίσκουμε τουλάχιστον αστείο η Τουρκία που δεν διστάζει να σκοτώνει κόσμο που προσπαθεί να περάσει τα σύνορα της και να χτυπάει με απίστευτη βία τους κούρδους όταν διαδηλώνουν, να μιλάει για ανθρωπιστικές αξίες.

Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Πόλεμος Ουκρανία: Η Ρωσία κατέλαβε ξανά το Ρομπότινε (Robotyne) σύμφωνα με βίντεο

Ρομπότινε, Ουκρανία - Σε μια σημαντική εξέλιξη στον πόλεμο...

Διαφωνίες πριν την επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα – Τι ξέρουμε ως τώρα

Ισραήλ - Αναταραχή επικρατεί στην κυβέρνηση του Ισραήλ σε...

Διαβάστε ακόμα