Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ S400

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Τα συστήματα S-400, τα οποία τέθηκαν σε λειτουργία το 2007, αντικατέστησαν τα συστήματα S-300 και S-200 του Ρωσικού Στρατού και σχεδιάστηκαν για να εμπλέκουν όλους τους τύπους στόχων, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών και των cruise πυραύλων.

Πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής εξέφρασαν ενδιαφέρον για το σύστημα αεροπορικής άμυνας S-400 της Ρωσίας, δήλωσε την Κυριακή εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής και Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας.

“[Η Ρωσία] και η Σαουδική Αραβία υπέγραψαν συμφωνία το 2017 για την παράδοση του« Triumph »S-400. Σήμερα συζητάμε με τους εταίρους μας για αμοιβαία συμφωνημένους όρους για την έναρξη ισχύος της συμφωνίας. Δήλωσε η Μαρία Βοροβέβα.

Αυτό το έτος, η Ρωσία θα ολοκλήρωσει την παράδοση όλων των συστημάτων S-400 στην Τουρκία. Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο Tayyip Erdogan, οι S-400 θα είναι πλήρως λειτουργικοι τον Απρίλιο του 2020.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα