ΕΚΤΑΚΤΟ: Φρίκη με νέα επίθεση 350+ ρουκετών εναντίον του Ισραήλ απο Γάζα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φρίκη με νέα επίθεση 350+ ρουκετών εναντίον του Ισραήλ απο Γάζα

‎”Τρομοκράτες στη Γάζα εκτοξεύουν ρουκέτες ασταμάτητα καθώς πολίτες στο κεντρικό και νότιο Ισραήλ περνούν τη νύχτα τους σε καταφύγια για να προστατευτούν από ρουκέτες.”

Ανέφερε ο IDF την ώρα που το Ισραήλ ξανα δέχεται επίθεση απο την Γάζα με πάνω απο 350 ρουκέτες μέσα σε 20 λεπτά. Ειναι η μεγαλύτερη επίθεση που έχει συμβεί γενικά αλλα και πολύ μεγαλύτερη απο την προηγούμενη των 135 πυραύλων εναντίον του Τελ Αβίβ

Υπενθυμίζουμε οτι Τρίτη βράδυ πάνω απο 130 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν απο την Γάζα εναντίον του Ισραήλ ως απάντησε σε αεροπορικό βομβαρδισμό του Ισραηλ σε κτίριο της Χαμάς στη Γάζα.

Πρίν λίγο το Ισραήλ κατέστρεψε ενα ακόμα κτίριο της Χαμάς στη Γάζα ως απάντηση στις προηγούμενες πυραυλικές επιθέσεις της Γάζας με αποτέλεσμα τουλάχιστον 350 ρουκέτες να ξανα εκτοξευθούν και ακόμα μετράνε καθώς οι πυροδοτήσεις απο την Γάζα δεν έχουν σταματημό.

Η Χαμάς ανακοίνωσε οτι στόχευσαν το Τελ Αβίβ και το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν με έναν πρόσφατα αναπτυγμένο πύραυλο που ονομάζεται “SH85” που πήρε το όνομά του από τον Μοχάμεντ Αμπού Σαμάλα, πρώην διοικητή της αλ-Κασάμ που σκοτώθηκε στον πόλεμο της Γάζας το 2014 από το IDF.‎

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »