Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ | Φατάχ κατά Ιράν: «Θα κόψουμε το χέρι όποιου ανακατεύεται» – Τι αναφέρει η «πολεμική» ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Αρχής

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η Φατάχ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, απέρριψε κατηγορηματικά οποιαδήποτε παρέμβαση του Ιράν στα εσωτερικά Παλαιστινιακά ζητήματα, κατηγορώντας πως προσπαθεί να σπείρει το χάος προς όφελος του Ισραήλ και των επικριτών του Παλαιστινιακού ζητήματος.

«Αυτή η εξωτερική παρέμβαση του Ιράν δεν έχει άλλο στόχο από το να σπείρει το χάος στην παλαιστινιακή εσωτερική αρένα, το οποίο θα ωφελήσει μόνο την ισραηλινή κατοχή και τους εχθρούς του λαού μας. Δεν θα επιτρέψουμε την εκμετάλλευση του ιερού μας στόχου και του αίματος του λαού μας για ύποπτες συνωμοσίες που δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς (τον παλαιστινιακό λαό)», αναφέρει η ανακοίνωση της Φατάχ.

ΕΚΤΑΚΤΟ | Φατάχ κατά Ιράν: «Θα κόψουμε το χέρι όποιου ανακατεύεται» - Τι αναφέρει η «πολεμική» ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Αρχής
By Fars Media Corporation, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=138616137

«Θα είμαστε σε επιφυλακή για αυτούς τους σφετεριστές και θα κόψουμε το χέρι όποιου επιδιώκει να ανακατευτεί στις υποθέσεις μας ή να βλάψει τις υπηρεσίες ασφαλείας μας ή οποιονδήποτε από τους εθνικούς μας θεσμούς,» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ιράν «κινεί τα νήματα» στην Χαμάς, την Ισλαμική Τζιχάντ, την Χεζμπολάχ και άλλες ένοπλες ομάδες της Μέσης Ανατολής παρέχοντάς τους χρήματα, όπλα και πολεμική εκπαίδευση.

Η Φατάχ, από πλευράς της, έχει αποστασιοποιηθεί από την Χαμάς και έχει καταδικάσει την επίθεση που πραγματοποίησε εναντίον του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, την οποία μάλιστα πρόσφατα αποκάλεσε «μεγαλύτερη καταστροφή από την ίδρυση του Ισραήλ».

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα