Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εκπληκτικό βίντεο ΓΕΣ από την Επιχειρησιακή εκπαίδευση της 30ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Εκπληκτικό βίντεο αποδέσμευσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) από την Επιχειρησιακή εκπαίδευση της 30ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας.

Από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2024, η 30 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ» πραγματοποίησε επιχειρησιακή εκπαίδευση εντός της Περιοχής Ευθύνης της, επιδεικνύοντας ετοιμότητα της. Αυτή η άσκηση ήταν μια επίδειξη των δυνατοτήτων της ταξιαρχίας τόσο σε συνθήκες ημέρας όσο και σε συνθήκες νύχτας, τονίζοντας τη σημασία της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας στις σύγχρονες στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Η εκπαίδευση περιελάμβανε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, καθοριστικής σημασίας για τη διατήρηση της μαχητικής ετοιμότητας των δυνάμεων. Μεταξύ αυτών ήταν βολές ημέρας και νύχτας αντιαρματικών όπλων, που έδειχναν την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα των αντιτεθωρακισμένων ικανοτήτων της ταξιαρχίας. Η άσκηση περιελάμβανε επίσης βολές φορητών όπλων και βαρέων όπλων πεζικού.

Μέσα από την συνεχή εκπαίδευση, ο Στρατός Ξηράς διασφαλίζει ότι παραμένει ικανός να ανταποκριθεί σε όποιες προκλήσεις προκύψουν. Το βίντεο που αποδέσμευσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα που έχει ανεβάσει, δείχνοντας επίσης μια πολύ θετική κατεύθυνση στην διαφήμιση και προώθηση των δραστηριοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Πιθανά «Ίμια» για την Ταϊβάν: Κινέζοι ψαράδες αποβιβάστηκαν στην νήσο Gaodeng

Ταϊπέι, Ταϊβάν - Κινέζοι ψαράδες αποβιβάστηκαν με τη βάρκα...
00:02:21

Βροχή ρουκετών από τα Ελληνικά ΠΕΠ RM-70: Άσκηση συνεργασίας και με τα «SPERWER» + Βίντεο

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού «Από...

Διαβάστε ακόμα