Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ 2α ΙΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

«Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Καρντάκ ( Ιμια). Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Καρντάκ (Ιμια) δεν θα γίνει και από την πλευρά μας.

Ο υπουργός Άμυνας μου πιθανότατα θα καλούσε τον Ελληνα υπουργό Άμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Καρντάκ ( Ιμια) και στα υπόλοιπα νησιά» ανέφερε χαρακτιριστικά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σημειώνεται ότι ο ΥΠΕΘΑ, επικοινώνησε κατά τις πρωινές ώρες, τηλεφωνικά με τον Τούρκο ΥΠΕΘΑ

Οι δύο υπουργοί με βάση ότι είπαν οι κυβερνητικές πηγές συνομίλησαν για θέματα Άμυνας και Ασφάλειας ενόψει της επικείμενης συνόδου του ΝΑΤΟ (12-13 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες), ενώ προανήγγειλαν συναντήσεις κλιμακίων Ελλάδας και Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), αναζητώντας ημερομηνίες μεταξύ 17 και 21 Φεβρουαρίου.

Ρ.Τ.Ερντογάν έδωσε μια άλλη εκδοχή στο τηλεφώνημα αυτό και υποστηρίζει ότι ήταν τουρκική «ευχαριστία» για την στάση της ελληνικής κυβέρνησης να μην τιμήσει του πεσόντες του ΠΝ ρίχνοντας στεφάνι στην θάλασσα των Ιμίων.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα