ΕΧΑΣΑΝ 100.000 ΟΠΛΑ: Ο Σεντάτ Πεκέρ καταστρέφει τον Ερντογάν

ΕΧΑΣΑΝ 100.000 ΟΠΛΑ: Ο Σεντάτ Πεκέρ καταστρέφει τον Ερντογάν

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε για άλλη μια φορά ο Τούρκος μαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος έχει βάλει στόχο να τερματίσει την καριέρα του Ερντογάν βγάζοντας όλα τα άπλυτά του στη φόρα.

Αυτή τη φορά ο Πεκέρ αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια ο τουρκικός στρατός έχει χάσει περίπου 100.000 όπλα, πράγμα που κατά πάσα πιθανότητα είναι αλήθεια δεδομένης της έκτασης που έχει πάρει το θέμα στην Τουρκία και της αδυναμίας της κυβέρνησης να αποδείξει το αντίθετο.

Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις τις τελευταίες μέρες στη γειτονική χώρα και έχει σχολιαστεί δημοσίως από πολλούς μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές της τουρκικής αντιπολίτευσης Ατίλα Σερτέλ και Αϊτούν Τσιράι.

Συγκεκριμένα, ο Τσιράι κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση για ανικανότητα σε περίπτωση που δεν γνωρίζει τι απέγιναν αυτά τα όπλα και επεσήμανε πως είναι ακόμα χειρότερο το ενδεχόμενο να ξέρει και να μην λέει, αναρωτώμενος ξεκάθαρα αν ο Ερντογάν εξοπλίζει δικό του στρατό που δρα παράλληλα με τις τουρκικές Ε.Δ. κάτω από τη μύτη του τουρκικού λαού.

Ο Σερτέλ με τη σειρά του, προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που ο Υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο Υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, γνωρίζουν για την εξαφάνιση των 107.000 όπλων και δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια, τότε οι ίδιοι είναι συνένοχοι στην κλοπή.

Share
Translate »