ρωσικά τρένα σύνορα Ουκρανία μεταφέρουν στρατιωτικά, Δεκάδες Ρωσικά τεθωρακισμένα καθ’ οδόν προς Κριμαία | ΟΥΚΡΑΝΙΑ, NEMESIS HD

Δεκάδες Ρωσικά τεθωρακισμένα καθ’ οδόν προς Κριμαία | ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Βίντεο που κυκλοφορούν στο twitter τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ρωσικά τρένα κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία να μεταφέρουν τεθωρακισμένα και θωρακισμένα οχήματα.

Σε ένα από τα βίντεο τρένο μετέφερε μεγάλο αριθμό στρατιωτικών οχημάτων και εξοπλισμού. Τη στιγμή της μαγνητοσκόπησης, ήταν μεταξύ του σταθμού Dvubratskiy και του Ust-Labinsk κοντά στο Krasnodar, περίπου 5 ώρες απόσταση από την Κριμαία.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει οχήματα να φορτώνονται σε τρένο στο Kamyshin όπου εδρεύει η 56η ταξιαρχία με τον χρήστη που έκανε την ανάρτηση να αναφέρει ότι το τρένο έχει προορισμό την Κριμαία.

Τα βίντεο αυτά επιβεβαιώνουν τις πρόσφατες δηλώσεις του Ουκρανού Αρχιστράτηγου Ruslan Khomchak περί απειλητικής συγκέντρωσης ρωσικών στρατευμάτων στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα.

Αν και οι πρόσφατες συγκεντρώσεις στρατευμάτων από τη Ρωσία κλιμακώνουν την κατάσταση και αξίζουν περαιτέρω προσοχή, παρ’ όλ’ αυτά δεν υπάρχει για την ώρα λόγος ανησυχίας καθώς τα προηγούμενα χρόνια έχουν ξαναγίνει παρόμοιες κινήσεις.

Share
Translate »