Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Δείτε νέο βίντεο IDF από τις αστικές μάχες Αλεξιπτωτιστών του Ισραήλ και τεθωρακισμένων εναντίον της Χαμάς στην Sheikh Ijlin και Rimal στην Γάζα + ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σε μια σημαντική στρατιωτική επιχείρηση, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), έχουν εμπλέξει την δύναμη αλεξιπτωτιστών τους σε συνδυασμό με μονάδες τεθωρακισμένων, μηχανικού και αεροπορίας, σε έντονο αστικό αγώνα στις συνοικίες Sheikh Ijlin και Rimal της Λωρίδας της Γάζας όπως σας ενημερώσαμε και χθες. Αυτή η επιχείρηση στοχεύει στην εξάρθρωση των υποδομών της Χαμάς και σήμερα είχαμε και νέο βίντεο και φωτογραφίες από αυτές τις σφοδρές μάχες.

Ο πρωταρχικός στόχος του Ισραηλινού Στρατού σε αυτή την επιχείρηση είναι να εντοπίσει και να καταστρέψει το εκτεταμένο δίκτυο σηράγγων και οπλοστασίων που χρησιμοποιεί η Χαμάς. Κατά τη διάρκεια των έντονων μαχών, οι δυνάμεις του IDF ανακάλυψαν περίπου 35 εισόδους και εξόδους τούνελ, πολλές κρύπτες όπλων και έχουν εξουδετερώσει πολλούς μαχητές της Χαμάς σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.

Βασική στιγμή της επιχείρησης ήταν η επιδρομή σε στρατόπεδο που πιστεύεται ότι χρησιμοποιείται από το τεχνικό τμήμα της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Χαμάς. Αυτή η επιδρομή είχε ως αποτέλεσμα την ανακάλυψη σημαντικών αποθηκών πυρομαχικών και 7 εκτοξευτών πυραύλων. Αυτά τα ευρήματα υπογραμμίζουν την εκτεταμένη στρατιωτική υποδομή που είχε δημιουργήσει η Χαμάς σε περιοχές αμάχων.

Η περιοχή Ριμάλ της πόλης της Γάζας, είναι γνωστή για τη σχετική ευμάρεια της και ως περιοχή που μένουν ανώτεροι διοικητές της Χαμάς, υπήρξε το επίκεντρο της επιχείρησης του Ισραηλινού Στρατού το τελευταίο 24ωρο.

Δείτε φωτογραφίες του IDF από την χερσαία επιχείρηση στην Γάζα:

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα