Αποφασιστικά λόγια: «Όποιος προσπαθήσει να πλήξει το Ισραήλ, το πληρώνει με τη ζωή του»

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Yair Lapid, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ για την πρόσφατη προληπτική επιχείρηση του IDF στην Γάζα εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικής Τζιχάντ, που είχε ως αποτέλεσμα να διαλύσει την ηγεσία της.

Συγκεκριμένα ο Γιαΐρ Λαπίντ (Yair Lapid) δήλωσε:

«Η επιχείρηση «Αυγή» έδωσε στο Ισραήλ ξανά την πρωτοβουλία κινήσεων.

Αποκαταστάθηκε η ισραηλινή αποτροπή. Όλοι οι στόχοι επιτεύχθηκαν. Ολόκληρη η στρατιωτική ελίτ της Ισλαμικής Τζιχάντ στη Γάζα χτυπήθηκε μέσα σε τρεις ημέρες.

Η δύναμη και η πολυπλοκότητα του IDF έφεραν στον εχθρό ένα βαρύ πλήγμα.
Η σταθερή στάση και η υπεύθυνη συμπεριφορά των κατοίκων των ισραηλινών συνόρων και των μετόπισθεν, μαζί με την ενεργό άμυνα του IRON DOME, έσωσαν ζωές και απέτρεψαν θύματα. Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για ανάρρωση και πλήρη ίαση στους τραυματίες.

Ταυτόχρονα με την επιχείρηση στη Γάζα, η Shin Bet και οι μαχητές του IDF ηγήθηκαν μιας εκτεταμένης επιχείρησης σύλληψης στελεχών της Ισλαμικής Τζιχάντ στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια.

Η ισραηλινή κυβέρνηση συνέχισε μια ισχυρή πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στην τρομοκρατία. Όποιος προσπαθήσει να μας πληγώσει θα το πληρώσει με τη ζωή του.

[…] είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε ότι οι εχθροί μας είναι έξω, όχι μέσα. Πρέπει να προσέχουμε το άδικο μίσος. Ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι με την ενότητα» είπε στις δηλώσεις του ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμα: Σκέψη: Απάντηση στους Τουρκικούς βαλλιστικούς με LRHW (nemesishd.gr)

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version