ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΥΡΑ: “Θα σας πετάξουμε έξω Αμερικάνοι!”

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΥΡΑ: “Θα σας πετάξουμε έξω Αμερικάνοι!”

Ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Vatan, Ozgur Bursalı, ανακοίνωσε ότι θα πρέπει η Τουρκία να απαντήσει στις δηλώσεις του Προέδρου Biden με ισχυρή δράση.

Ο Bursalı ανάρτησε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΔΡΑΣΗ, ΟΧΙ ΛΕΞΕΙΣ! Από τη Δευτέρα, στεκόμαστε σε όλη την Τουρκία με όλες τις οργανώσεις μας! Θα βρεθούμε παντού, ειδικά στην ΠΡΕΣΒΕΙΑ των ΗΠΑ ΚΑΙ τη βάση του Ιντσιρλίκ!”  ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας του Τουρκικού κόμματος Vatan.

Ακόμα, η Τουρκική ένωση Νεολαίας (TGB) εχει τρελαθεί απο τα νεύρα στην κυριολεξία και εξέδωσε μια δήλωση που αν την λάβει υπόψην του ο Ερντογάν, η συνθήκη των Σεβρών θα ειναι πολύ ήπια για την μοντέρνα Τουρκία.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του Μπάιντεν, η TGB εξέδωσε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η TGB ανέφερε στη δήλωσή της ότι ο λόγος που οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακήρυξαν τα γεγονότα του 1915 γενοκτονία ήταν επειδή προσπαθούν να περικυκλώσουν την Τουρκία.

Δεν υπάρχει καμία νομική βάση για τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναγνωρίσουν τα γεγονότα του 1915 ως γενοκτονία.

Ωστόσο, υπάρχει κάποια διάταξη για την Τουρκία να κλείσει τη βάση Ιντσιρλίκ.

Η στρατιωτική βάση των ΗΠΑ και τα στρατεύματά της δεν έχουν θέση στο έδαφός μας. Τα αμερικανικά στρατεύματα πρέπει να εκδιωχθούν από τη βάση Ιντσιρλίκ αμέσως. Κατασχέστε το Ιντσιρλίκ, αφήστε την Αμερική να φύγει!

Αυτές οι εχθρικές επιθέσεις μπορούν να απωθηθούν μόνο από αυτό το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα μας. Το Τουρκικό έθνος και η τουρκική νεολαία θα είναι σταθερά ενωμένοι πίσω από αυτή τη βούληση”, αναφέρει η δήλωση της Τουρκικής νεολαίας.

Στο NemesisHD συντασσόμαστε μαζί τους, είναι απόλυτα σωστό θεωρούμε να το κάνουν αυτο οι γείτονες Τούρκοι για να τα σπάσουν μια και καλή με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ΗΠΑ θα ειναι ευπρόσδεκτες να μεταφέρουν το Ιντσιρλίκ στην Κύπρο μαζί με ενδεχόμενη συμφωνία πακέτο γρήγορης πολιτικής λύσης ή γρήγορης ανακατάληψης του νησιού.

Share
Translate »