, Απετράπη την τελευταία στιγμή απόπειρα δολοφονίας του Μπάιντεν, NEMESIS HD

Απετράπη την τελευταία στιγμή απόπειρα δολοφονίας του Μπάιντεν

Tο TMZ δημοσίευσε οτι , το FBI με επιχείρηση του συνέλαβε έναν 19χρονο στη Βόρεια Καρολίνα με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας κατά του Τζο Μπάιντεν.

Οι πράκτορες του FBI βρήκαν τον 19χρονο Treisman, ο οποίος τον Μάιο είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία να ρωταει τους διαδικτυακούς φίλους του αν θα έπρεπε να δολοφονήσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Αφού τέθηκε άμεσα σε παρακολούθηση, οι Αρχές διαπίστωσαν πως σχεδίαζε να ταξιδέψει σε τοποθεσία μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του Μπάιντεν. Σημειώνεται, μάλιστα, πως όταν έγινε έφοδος στο σπίτι του βρέθηκε μια λίστα με συγκεκριμένες αναφορές (σε έγγραφα) και κυκλωμένη τη λέξη «εκτέλεση». Επίσης, στο σπίτι του 19χρονου Treisman βρέθηκε ένα βαν γεμάτο όπλα και εκρηκτικά, το οποίο πιθανότατα θα παγίδευε σε σημείο που θα περνούσε η πομπή του Μπάιντεν.

Οι πρακτορες του FBI λένε επίσης ότι ανακάλυψαν άδειες οδήγησης από 3 διαφορετικές πολιτείες.

Σύμφωνα με τα έγγραφα

Οι αναζητήσεις του Treisman στο Διαδίκτυο μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2020 περιελάμβαναν επίσης πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του Biden και τα γυαλιά νυχτερινής όρασης, μεταξύ άλλων.

Και, αν αυτό δεν είναι αρκετά τρομακτικό οι πρακτορες ισχυρίζονται ότι βρήκαν ένα σημείωμα απο τον Οκτωβρίο 2019 που δημιουργήθηκε στο κινητό τηλέφωνο του Treisman ( 19 χρονού) σχετικά με ένα σχέδιο για τη διεξαγωγή μαζικών πυροβολισμών σε ένα mall τροφίμων την ημέρα των Χριστουγέννων

Share
Translate »