Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ: Αγορά Σερβικών Ρουκετών για τα RM-70

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η Σέρβικη εταιρεία “Edepro” πούλησε ρουκέτες στον ελληνικό στρατό στην έκθεση DEFEA 2021.

Οι Σερβικές εταιρείες που εμπλέκονται στην παραγωγή και ανάπτυξη όπλων και αεροπορικών συστημάτων EDePro και Green Power Turbine Systems είναι οι μόνες σερβικές επιχειρήσεις που έχουν εμφανιστεί στην Αθήνα στη μεγαλύτερη έκθεση όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο ελληνικός στρατος είναι ο νέος επωφελούμενος από τη ρουκέτα G2000, μετά από την επιτυχή δοκιμή της φέτος τον Μάιο στο πεδίο βολών NAMFI στην Κρήτη. Χαιρόμαστε που η Ελλάδα, μία από τις χώρες με το μεγαλύτερο στρατιωτικό budget σε αυτό το μέρος της Ευρώπης, επέλεξε Σέρβο παραγωγό,” δήλωσε ο Διευθυντής marketing και πωλήσεων των δύο εταιρειών, Lazar Igrutinovic.

Υπενθυμίζουμε ότι το Nemesishd.gr τον Μάιο πρώτο είχε ενημερώσει για τις βολές στην Κρήτη και την αναβάθμιση των πυραύλων.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα