, ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΣ: Διέταξε ΕΔΕ το ΓΕΣ λες και δεν το γνώριζε, NEMESIS HD

ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΣ: Διέταξε ΕΔΕ το ΓΕΣ λες και δεν το γνώριζε

ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) διέταξε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καταγράφηκε ένα βίντεο που δείχνει Αλβανούς να δίνουν παραγγέλματα σε παρατεταγμένους έλληνες στρατιώτες.

Η Συμπεριφορά του ΓΕΣ δείχνει να βρίσκεται εκτος τόπου και χρόνου και οι πηγές οι επιτελικές που βγαίνουν και καταδικάζουν αυτη την πράξη εμφανιζόμενοι ως σοκαρισμένοι, θα έπρεπε να γνωρίζουν οτι δεν ειναι πρωτοφανές το συγκεκριμένο γεγονός αλλα ο ΕΣ ειναι γεμάτος απο αλλοεθνείς που εχουν αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα.

Το αν ειναι σωστό αυτο, το κρίνει ο Ελληνικός λαός και η ηγεσία του στρατού που τοσο καιρό σφυρίζει αδιάφορα.

Το βίντεο αυτό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τίτλο «Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες»  κινητοποίησε τους επιτελείς ΓΕΣ.

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο νεαροί, ο ένας με στολή παραλλαγής και ο δεύτερος με μαύρα ρούχα. Και οι δύο φορούν μπερέ και μιλούν στην κάμερα άπταιστα αλβανικά, ενώ στη συνέχεια δίνουν παραγγέλματα σε παρατεταγμένο τμήμα του ελληνικού στρατού.

Συγκεκριμένα, ένας από τους δύο δίνει στους στρατιώτες το παράγγελνα «Επιλαρχία, προσοχή. Σημειωτόν, εμπρός μαρς», ενώ βάζει τους βάζει να φωνάξουν μία λέξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΓΕΣ έχει ήδη εξετάσει την αυθεντικότητα του βίντεο και εξετάζει το τι λένε οι πρωταγωνιστές στην αλβανική γλώσσα.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »