Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Αλίγιεφ σε Αρμένιους Ναγκόρνο-Καραμπάχ: «Παραδοθείτε αλλιώς θα το πάμε μέχρι τέλους»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ, μετά την εισβολή του στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Ο Αζέρος Πρόεδρος κάλεσε τον στρατό του Ναγκόρνο-Καραμπάχ να παραδοθεί και την κυβέρνηση διαλυθεί.

Ακολουθεί η δήλωση του Ιλχάμ Αλίγιεφ:

«Σε σχέση με την έκκληση του παράνομου καθεστώτος, που δημιουργήθηκε και εξακολουθεί να υποστηρίζεται από την Αρμενία στο έδαφος του Αζερμπαϊτζάν, να «ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις», η κυβέρνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν αναφέρει ότι η Κυβέρνηση έχει πολλές φορές προσκαλέσει εκπροσώπους του αρμενικού πληθυσμού που ζει στην περιοχή του Καραμπάχ της χώρας μας για διάλογο με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων επανένταξης.

Αλλά το αρνούνταν κάθε φορά.

By Kremlin.ru, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=40946283

Η κυβέρνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν δηλώνει την ετοιμότητά της να συναντηθεί στο Γιεβλάχ με εκπροσώπους του αρμενικού πληθυσμού που ζει στην περιοχή Καραμπάχ της χώρας μας.

Ωστόσο, για να σταματήσουν τα αντιτρομοκρατικά μέτρα, οι παράνομες αρμενικές ένοπλες ομάδες πρέπει να υψώσουν τη λευκή σημαία, να παραδώσουν όλα τα όπλα και το παράνομο καθεστώς πρέπει να διαλυθεί.

Σε αντίθετη περίπτωση, τα αντιτρομοκρατικά μέτρα θα συνεχιστούν μέχρι τέλους» προειδοποίησε ο Αλίγιεφ.

Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα