ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ: “Σε 4 μέρες μπαίνουμε Θεσσαλονίκη και Αθήνα σε 12”

ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ: “Σε 4 μέρες μπαίνουμε Θεσσαλονίκη και Αθήνα σε 12”

Της ανάλυσης το κάγκελο εγινε πάλι στο CNN TURK με τον αναλυτή Χακάν Μπαϊρακτσι μάλλον σε κατάσταση αμόκ να λεει οτι θα καταστραφούν οι Ελληνικές δυνάμεις και θα πάρουν την θεσσαλονίκη σε 4 μέρες και την Αθήνα σε 12.

Ο Χακάν Μπαϊρακτσι απο ότι φαίνεται θεωρεί οτι οι συγχρονες μάχες θα ειναι σαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο και μάλλον στηρίζει την στρατηγική του στο Google Maps όσον αφορά τους χρόνους και τις δυνατότητες του Τουρκικού στρατού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα Tourkikanea.gr είπε:

“Να πούμε πως σε περίπτωση που οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις από οποιοδήποτε μέρος χερσαίο ή θαλάσσιο και για οποιοδήποτε λόγο κάνουν επίθεση στην Τουρκία δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα 6χλμ σε προέλαση αλλά θα καταστραφούν και θα εξαφανιστούν”

“Αλλά αν μας εκνευρίζουν και αυτό το λέω μόνο συγκριτικά, θα μπούμε σε 4 μέρες στην Θεσσαλονίκη και σε 12 μέρες στην Αθήνα . Κάνοντας την Ελλάδα άνω-κάτω.”

Περιμένουμε τον κύριο Χακάν Μπαϊρακτσι να ξεδιπλώσει την στρατηγική του και να τον κεράσουμε σουβλάκια στον Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι αν καταφέρει να φτάσει σε 12 μέρες.

Σε αντίθετη περίπτωση μας χρωστά κέρασμα στην Αδριανούπολη!

Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος αναλυτής ειχε πεί και για το Ισραήλ την αποψή του:

“Εμείς δεν μοιάζουμε με τους Άραβες, εμείς χωρίς Πάτριοτ, σε 48 ώρες θα μπούμε στο Τελ Αβίβ και θα βγούμε από την Ιερουσαλήμ”.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »