Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος σε Ακάρ: «Σταματήστε τις προκλήσεις»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ είχε σήμερα ο ΥΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος στα πλαίσια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρει:

«Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Γενς Στόλτενμπεργκ (Jens Stoltenberg), αναφέρθηκε στην σημερινή Σύνοδο ΥΠΑΜ του ΝΑΤΟ στην 70ή επέτειο από την ένταξη της Ελλάδος και της Τουρκίας στη Συμμαχία.

Με αυτήν την ευκαιρία, στο περιθώριο της Συνόδου, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σύντομες συνομιλίες, αφενός με τον Γ.Γ. κ. Στόλτενμπεργκ και αφετέρου, με τον Τούρκο ομόλογο του κ. Χουλουσί Ακάρ (Hulusi Akar), ο οποίος του ενεχείρισε αναμνηστική φωτογραφία από προηγούμενη συνάντησή τους».

Πηγές που επικαλούνται ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι συζητήσεις του Έλληνα ΥΕΘΑ με τον Χουλουσί Ακάρ δεν είχαν προγραμματιστεί εκ των προτέρων και επικεντρώθηκαν στις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ζήτησε οι εν λόγω προκλητικές ενέργειες να σταματήσουν.

Διαβάστε ακόμα: Ντμίτρι Πεσκόφ: «Να βάλουν ξυπνητήρια οι Ουκρανοί» – NEMESIS HD

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Δεκάδες απώλειες για την Ρωσία από φονικό χτύπημα 4 Ουκρανικών ATACMS

Πρόσφατα πλάνα από drone αποκάλυψαν μια φονική πυραυλική επίθεση...

Διαβάστε ακόμα