Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ: Μέχρι και οι Τούρκοι δηλώνουν οτι δεν εμπόδισαν το Nautical GEO

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Τα Τουρκικά ΜΜΕ φτάσαμε στο σημείο να αναφέρουν τα πράγματα καλύτερα απο μερικά ελληνικά που δεν ντράπηκαν χθες & προχθές να πούν οτι οι Τούρκοι παρεμποδίζουν δήθεν το ερευνητικό NAUTICAL GEO φτάνοντας στο σημείο να αναπραχθεί σε τεράστιο βαθμό η παπάτζα οτι έγινε ακομα και νηοψία στο ερευνητικό απο Τουρκική φρεγάτα.

Όπως σας ενημερώσαμε απο την πρώτη στιγμή στο NEMESISHD.GR το ερευνητικό όχι μόνο δεν σταμάτησε στα 6νμ αλλα συνέχισε κανονικά στα 12 ναυτικά μίλια και δεν έγινε καμία νηοψία όπως εσφαλμένα έγραψαν Ελληνικά ΜΜΕ αναπαράγοντας ως δικό τους, το ερμηνευτικό λάθος του αρθρογράφου στο Πρώτο Θέμα.

Συγκεκριμένα, Τουρκικές εφημερίδες ανέφεραν:

“Ελληνικά ΜΜΕ ισχυρίστηκαν ότι η έρευνα του ερευνητικού σκάφους Nautical Geo για τη χαρτογράφηση της πιθανής διαδρομής του αγωγού EastMed ανατολικά της Κρήτης εμποδίστηκε από τουρκικά πολεμικά πλοία. Πηγές του Τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισαν αβάσιμους τους ισχυρισμούς του ελληνικού Τύπου” ανέφεραν τα Τουρκικά δημοσιεύματα.

Είναι ξεφτίλα εντελώς να φτάνουμε στο σημείο αρκετά Ελληνικά ΜΜΕ να αμαυρίζουν τον σκοπό που έχουν ο οποίος ειναι η έγκυρη ενημέρωση του κόσμου και να φτάνουν στο σημέιο όχι απλα να αναπαράγουν Τουρκική προπαγάνδα αλλα και να την δημιουργούν κιόλας.

NEMESISHD.GR – Η Αντιγραφή του κειμένου απαγορεύεται χωρίς σχετική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα