Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

"ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ" – ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

“Απευθύνω έκκληση στους Έλληνες πολίτες που έχουν βιώσει τη γεύση της τουρκικής δικαιοσύνης και ειρήνης για 400 χρόνια πριν τεθούν υπό την κυριαρχία του ιμπεριαλισμού: Οι ιστορικοί σας γνωρίζουν καλά.”, έγρεψε μεταξύ άλλων σε ένα tweet-μηνυμα προς τον ελληνικό λαό ο Metin Kulunk, βουλευτής του ΑΚΡ.

“Ζούσαμε σε αυτά τα εδάφη με αδελφοσύνη για μεγάλο χρονικό διάστημα προτού οι ηγέτες σας προτιμήσουν τη δουλεία του Ιμπεριαλισμού.

Συνεχίζουμε να το κάνουμε παρά τον συνετό Μητσοτάκη, ο οποίος προτιμά την ειρήνη και την ευημερία στη δουλεία έναντι του Ιμπεριαλισμού και δυστυχώς σας βλέπει ως το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι είστε δυσαρεστημένοι με αυτήν τη φωτογραφία.

Το καθήκον που επιβάλλεται τώρα στον κοντόφθαλμο ηγέτη σας είναι να ξεκινήσετε έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο.

Πόσο γρήγορα ξεχάσατε την οδυνηρή μοίρα εκείνων που πήγαν στη Σμύρνη για τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού! Επωφεληθήκατε όχι από την εχθρότητα με τους Τούρκους, αλλά από την αδελφότητα.”

“Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε την ιστορική σας μνήμη”, γράφει κλείνοντας το tweet του ο βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος της Τουρκίας στο οποίο μάλιστα έχει επισυνάψει και έναν χάρτη ο οποίος δείχνει εδάφη ως τη Θεσσαλονίκη, το μισό Αιγαίο και την Κύπρο να βρίσκονται υπό οθωμανική κατοχή.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα