Βόρεια Συρία: Τουρκικό κονβόι τεθωρακισμένων εισήλθε στην ‘Αιν Ίσσα

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Τουρκικός στρατός στέλνει ενισχύσεις στην Συρία και συγκεκριμένα στην ‘Αιν Ίσσα εν αναμονή της νέας στρατιωτικής επιχείρησης κατά των Κούρδων στην Βόρεια Συρία που έχει εξαγγείλει ο Ερντογάν αλλα προς το παρόν δεν έχει πραγματοποιήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Συριακής Κυβέρνησης SANA οι Τούρκοι έστειλαν μεγάλο κονβόι τεθωρακισμένων και όχι μόνο οχημάτων και φορτηγών στην περιοχή Άιν Ίσσα στη βόρεια ύπαιθρο της Ράκα.

«Η Τουρκία δεν θα επιτεθεί στα Ελληνικά νησιά» υποστηρίζουν Τουρκικά ΜΜΕ - NEMESIS HD
Photo by NATO

Ο δημοσιογράφος του SANA που αποκάλυψε αυτήν την μετακίνηση δυνάμεων, ενημερώθηκε από τοπικές πηγές ότι ορισμένα απο τα οχήματα είναι φορτωμένα με μεγάλους αριθμούς πυρομαχικών και εξοπλισμό με στόχο να ενισχύσουν τόσο τις δυνάμεις κατοχής της Τουρκίας, όσο και να εξοπλίσουν τον υποστηριζόμενο απο την Τουρκία, FSA.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ερντογάν έχει ανακοινώσει όπως σας έχουμε ενημερώσει, τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της Τουρκίας που ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά τους Κούρδους του YPG, υπο το πρόσχημα της αναγνώρισης τους απο την Τουρκία ως «τρομοκρατική οργάνωση που συνεργάζεται» με το PKK.

Αυτό που ξεχνούν οι Τούρκοι να μας πουν είναι τι δουλειά έχουν να μιλάνε για τρομοκρατία, την στιγμή που συνεργάζονται με τον FSA που έχει τους μισούς τζιχαντιστές τρομοκράτες ενταγμένους στις δυνάμεις του.

Διαβάστε ακόμα: Είναι ο Ερντογάν άρρωστος και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα; (nemesishd.gr)

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version