Ολα τα είχε ο Τουρκικός στρατός μετα τις απολύσεις και φυλακίσεις της πλειονότητας του αξιόμαχου προσωπικού της.
( Το είδαμε πρώτα απο εδώ)
Τώρα μας δείχνουν βίντεο με θωρακισμένα Cobra οπλισμένα με… βοηθητικές ρόδες δεξια και αριστερά για να μην τουμπάρει στους ελιγμούς!
Οι “τρομακτικοί” αυτοι ελιγμοί που δημοσίευσαν οι Τούρκοι έγιναν κατα την διάρκεια επίδειξης Τούρκων οδηγών της Τουρκικής χωροφυλακής στο Μπίλετσικ.
Στο βίντεο μέσα αναφέρεται οτι τα πληρώματα αυτα ειναι ετοιμα να επέμβουν σε οποιοδήποτε σημείο, μεσα και έξω απο την Τουρκία.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
“Οι οδηγοί των τακτικών θωρακισμένων οχήματων της αστυνομίας, τα οποία είναι απαραίτητα στοιχεία της χωροφυλακής για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ειδικά στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, εκπαιδεύονται στις δύσκολες διαδρομές στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεταφορών στην περιοχή του Bilecik.
Το βασικό ερώτημα σε αυτον τον ισχυρισμό ειναι αν χωράνε οι βοηθητικές ρόδες μεσα στα στενά μιας πολης.




