ΤΟΥΣ ΑΓΧΩΣΕ Ο “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”: Τρολάρισμα Α/ΓΕΕΘΑ στους Τούρκους

Χαμός επικρατεί στα social media και τις Τουρκικές αμυντικές εφημερίδες που ήδη χτυπημένες απο την αμυντική συμφωνία με τους Γάλλους και την αγορά Belharra & Rafale τώρα έχουν και το Υποβρύχιο Παπανικολής να τους τσιτώνει τα νεύρα.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό υποβρύχιο τύπου 214 “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ” αναδύθηκε στο Καστελόριζο, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο να κοροϊδεύει στα μούτρα τους Τούρκους λέγοντας:

“Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν. Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!” καταλήγει η δημοσίευση του Α/ΓΕΕΘΑ στο Facebook.

Τα τουρκικά media κατέγραψαν το γεγονός γράφοντας οτι το Υποβρύχιο προκαλεί ευθέως την Τουρκία και πέρασε κάτω απο την μύτη της στα 3 ναυτικα μίλια απο τις Μικρασιατικές ακτές.

Ως NEMESISHD.GR θα συνιστούσαμε ψυχραιμία στους Νατοϊκούς “συμμάχους” απέναντι και μπόλικο ξίδι καθώς ειναι μόνο η αρχή.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Share
Translate »