ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: “Οι Έλληνες έσπρωξαν βίαια πίσω 64 πρόσφυγες”

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: “Οι Έλληνες έσπρωξαν βίαια πίσω 64 πρόσφυγες”

Για ακόμα μια φορά στη Τουρκία μας κατηγορούν για τα λεγόμενα “push-backs”. Δηλάδη οτι σπρώχνουμε “πρόσφυγες” πίσω στην Τουρκία οταν προσπαθούν παράνομα να περάσουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το CNN TURK 64 αιτούντες άσυλο αποβιβάστηκαν στα ανοικτά των ακτών του Δεκελί, της Σμύρνης και της περιοχής Κουσάντασι στο Αϊδίνιο. Οι μετανάστες έφτασαν με μια φουσκωτή λέμβο που “οι Ελληνές” όπως αναφέρει έσπρωξαν πίσω με τη βία προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

προσθέτει οτι Τουρκικά σκάφη που ανήκουν στη Διοίκηση Ακτοφυλακής έσπευσαν στις σχετικές περιοχές γνωρίζοντας ότι υπήρχαν αιτούντες άσυλο με λαστιχένιες βάρκες σε κίνδυνο στα ανοικτά του Δεκελί και του Κουσάντασι.

Η Τουρκία τελευταία το έχει κάνει μόδα να κατηγορεί την Ελλάδα και ιδιαίτερα το λιμενικό οτι σπρώχνει βάρκες με μετανάστες πίσω στη Τουρκία & δεν εχει σταματήσει μονο σε αυτό.

Πρόσφατα, ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκικής “Δημοκρατίας”Σουλεϊμάν Σοϊλού σε ανάρτηση του στο Twitter είπε:

“Ή προσπάθεια των δυνάμεων ασφαλείας της Ελλάδας να ρίξουν βενζίνη και να κάψουν ανθρώπους, είναι σφαγή υπό την εποπτεία της Ευρώπης. Για όσο η Ευρωπαική Ένωση θα συνεχίζει να κακομαθαίνει την Ελλάδα και να παραμένει σιωπηλή σε αυτό που συμβαίνει, η ιστορία θα την καταγράψει ως ηθικό αυτουργό αυτής της κακιάς”

Η ανάρτηση του περιελάμβανε και βίντεο που φαίνεται απο χιλιόμετρα οτι ειναι 100% προπαγανδιστικό και περιλαμβάνει και αν μη τι αλλο δηλώσεις απο τους ανθρώπους που γλίτωσαν απο τους “Κακούς Έλληνες”.

Ακολουθήστε μας και στο Google News για να μένετε πάντα ενημερωμένοι!

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »