Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ: Αν δεν τα πάτε καλα μαζί μας, θα σας ισοπεδώσουμε...

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ: Αν δεν τα πάτε καλα μαζί μας, θα σας ισοπεδώσουμε όπως οι πρόγονοί μας

0

Στην Ελλάδα επιτέθηκε ο αρχηγός του τουρκικού κόμματος της Μεγάλης Ένωσης, Μουσταφά Ντεστιτζί, σε ομιλία του σε συνέδριο του κόμματός του, λέγοντας πως οι Τούρκοι θα μας καταστρέψουν αν δεν πάμε με τα νερά τους.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιτάσσονται στην Τουρκία, τον Πρόεδρο της Τουρκίας, την κυβέρνησή της, επειδή η Τουρκία βρίσκεται στη Λιβύη, στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Κυπριακό.

Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες ονειρεύονται στα ελληνικά νησιά. Στήνουν βάσεις στην άλλη πλευρά της Αδριανούπολης, ειδικά στην Κρήτη. Προετοιμάζονται εναντίον της Ρωσίας από τη μία πλευρά, ενώ από την άλλη κάνουν το ίδιο και εναντίον της Τουρκίας και επηρεάζουν την Ελλάδα.” δήλωσε.

“Οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει να έρθουν στα συγκαλά τους. Στα χρόνια του Πολέμου της Ανεξαρτησίας, η Δύση έσπρωξε την Ελλάδα στην Τουρκία, στην Ανατολία, και στη συνέχεια πετάχτηκαν στη θάλασσα. Αυτή τη φορά δεν θα σταματήσουμε ρίχνοντάς τους στη θάλασσα, θα καταστρέψουμε την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, θα το κάνουμε ξανά όπως έκαναν οι πρόγονοί μας.

Πρέπει να τα πάνε καλά με την Τουρκία. Η Τουρκία ήταν πάντα καλός γείτονας μέχρι τώρα, αλλά τώρα βλέπουμε ότι η Ελλάδα προσπαθεί να βγάλει την Τουρκία από την Κύπρο με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών και της ΕΕ. Προσπαθούν να ασκήσουν έλεγχο στην Ανατολική Μεσόγειο με το μικροσκοπικό κράτος που έχουν ιδρύσει εκεί και προσπαθούν να εγκλωβίσουν την Τουρκία στον κόλπο (της Αττάλειας).” είπε ο Τούρκος πολιτικός.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Exit mobile version