Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: «Έλληνες εκπαιδεύουν το PKK στο Λαύριο εναντίον μας»

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: «Έλληνες εκπαιδεύουν το PKK στο Λαύριο εναντίον μας»

Έλληνες εκπαιδεύουν το PKK στο Λαύριο
Photo by Kurdishstruggle

Νέα προβοκατόρικη ιστορία βρήκαν τα Τουρκικά ΜΜΕ πολυ πιθανόν και υπο την καθοδήγηση κυβερνητικών στελεχών της Τουρκικής κυβέρνησης και ανακάλυψαν τώρα δήθεν Ελληνικό στρατόπεδο στο Λαύριο, το οποίο όπως αναφέρουν εκπαιδεύει μέλη της FETO και του PKK εναντίον της Τουρκίας.

Η Τουρκική ιντερνετική εφημερίδα “DIRILIS” γράφει οτι στο λεγόμενο «hot spot προσφύγων», τα μέλη του ΡΚΚ εκπαιδεύονται στην χρήση όπλων όλων των διαμετρημάτων και διδάσκονται για να εκτελούν βομβιστικές επιθέσεις με εμπορικά UAV.

Ακόμα αναφέρει οτι εκεί δημιουργούντε πλαστά έγγραφα που επιτρέπουν στα μέλη της FETO του Φετουλάχ Γκιουλέν να περάσουν στην Ευρώπη και να ζητήσουν άσυλο.

Η λεγόμενη Τουρκική «έκθεση» που επικαλείται η τουρκική εφημερίδα για το στρατόπεδο Λαύριο αναφέρει επίσης ότι στην είσοδο του στρατοπέδου κρέμεται από την πινακίδα του Στρατοπέδου, η σημαία του ΟΗΕ, του Ερυθρού Σταυρού αλλα και μια φωτογραφία του πρωήν αρχηγού του PKK Οτσαλάν.

Η Τουρκική εφημερίδα στηρίζει την έκθεση αυτη λέγοντας οτι κάποιος Κούρδος με τα αρχικά Μ.Γ(;) ο οποίος στάλθηκε στην Τουρκία για βομβιστική επίθεση. Είχε εκπαιδευτεί απο τις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις και συνελήφθη στο Ντιγιαρμπακίρ της Τουρκίας στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Κούρδος αυτος σύμφωνα με την εφημερίδα αναφέρει στη δήλωσή του:

“Διέσχισα τον Έβρο με βάρκα προς την Ελλάδα για να μπω στο PKK. Οι Έλληνες με εβαλάν στην φυλακή για 11 μέρες. Εκεί υπήρχαν και άλλα μέλη των οργανώσεων ΡΚΚ και FETO που εγκατέλειψαν την Τουρκία, όπως εγώ. Πήγα στο Στρατόπεδο Λαύριο υπό την καθοδήγησή τους. Σπούδασα εκεί για 5-6 μήνες. Ήρθα στο Ντιγιαρμπακίρ περνώντας παράνομα στην Τουρκία και προσπάθησα να εκτελέσω την βομβιστική επίθεση.”

Θέμα είχε δημιουργήσει και το TRT της Τουρκίας το 2019 με το συγκεκριμένο στρατόπεδο, τραβώντας και πλάνα με κύριο σκοπό την προπαγάνδα κατα της χώρας μας.

Καλο θα ήταν η Τουρκία και οι εφημερίδες που φαντασιώνονται οτι η Ελλάδα εκπαιδεύει τρομοκράτες εναντίον της, να μας εξηγήσει τι δουλεία είχε το Τουρκικό κράτος με τους τζιχαντιστές σε Συρία και Ιράκ και πώς απαντά επίσημα στις δηλώσεις Πεκέρ οτι Τουρκικά όπλα είχαν διακινηθεί για την υποστήριξη εξτρεμιστών.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

– Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Exit mobile version