Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΛΠΑ: ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ & ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Μπορει ο Τσαβούσογλου να παίρνει τον Δένδια για να ξεκινήσουν οι “διερευνητικές” συνομιλίες για να “αποφευχθεί” η σύγκρουση αλλα την ίδια στιγμή ο Ερντογάν προκαλεί Ελλάδα και Κύπρο λέγοντας οτι θα πάει για πικ νίκ στα Βαρώσια.

Μάλιστα αναφερει οτι η ώρα που τα Βαρώσια θα “ειναι ελεύθερα” ειναι κοντά.

Συγκεκριμένα είπε:

<<Στις 15 του μήνα εμείς ως Συμμαχία Δημοκρατίας, πρώτα ο Αλλάχ, μαζί με τον κ. Μπαχτσελί και τις αντιπροσωπείες μας θα είμαστε στην βόρεια Κύπρο.
Θα συμμετάσχουμε στις τελετές εκεί. Και μετά τις τελετές θα κάνουμε όλοι μαζί πίκνικ στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων».

“Και μαζί με τους αδελφούς μας στη βόρεια Κύπρο θα προβάλουμε αναβιώνοντας εκεί με την παρουσία μας τους δεσμούς της μητέρας πατρίδας με την μικρή πατρίδα. Υπάρχει ανάγκη γι αυτό. Και αυτό καθυστέρησε. Και αυτό πρώτα ο Αλλάχ θα γίνει πάλι. Αν δεν κάναμε όλα αυτά θα μπορούσαμε εμείς να κοιτάξουμε στα μάτια τον λαό μας”,

Γρήγορη πλοήγηση

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα