Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ: “Θα επιτεθούμε σε 10 πρεσβευτές”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Με νέα επίθεση απείλησε ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Νεολαίας (TGB), Naci Önenköprülü.

Ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης δήλωσε ότι θα επιτεθούν σε 10 πρεσβευτές Δυτικών κρατών στην Τουρκία εάν επικρίνουν τη χώρα.

Ο Önenköprülü πιθανότατα αναφερόμενος στους πρέσβεις που πριν λίγες εβδομάδες η Τουρκία απειλούσε να απελάσει με αφορμή κοινή τους δήλωση για την υπόθεση του Οσμάν Καβαλά, έκανε αυτές τις δηλώσεις σε τουρκικό κανάλι την Τρίτη, μετά την επίθεση της TGB σε Αμερικανό στρατιώτη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αμερικανός στρατιώτης, μέλος πληρώματος πλοίου του έκτου στόλου που είχε ελλιμενιστεί στο λιμάνι Σαραϊμπούρνου της Κωνσταντινούπολης δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από μέλη της Τουρκικής Ένωσης Νεολαίας, τα οποία που φόρεσαν έναν σάκο στο κεφάλι και του φώναζαν συνθήματα κατά των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός κατάφερε εν τέλει να διαφύγει και στη συνέχεια η τουρκική αστυνομία προέβη σε τουλάχιστον 17 συλλήψεις μελών της TGB. Η οργάνωση βιντεοσκόπησε την επίθεση στον στρατιώτη και δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες. Αργότερα εκπομπή του τουρκικού καναλιού Ulusal TV φιλοξένησε μέλη της ένωσης, οι οποίοι μεταξύ άλλων παραδέχτηκαν πως η επίθεση ήταν λεπτομερώς οργανωμένη και πως παρακολουθούσαν το πλοίο για ώρες περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούν.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα