ΤΟ NAUTICAL GEO ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ: Συνεχίζει κανονικά τις έρευνες – Ασπίδα το ΠΝ

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Μπορεί η Άγκυρα να επέλεξε να προκαλέσει την Ελλάδα, εκδίδοντας όπως σας ενημερώσαμε αντι-NAVTEX και στέλνοντας μηνύματα εκφοβισμού στο ερευνητικό πλοίο απο τα πολεμικά της πλόια, αλλα οι απειλές της ειναι εντελώς κούφιες.

Το Πολεμικό Ναυτικό όχι μόνο έχει απαγορεύσει στην Τουρκία να προχωρήσει σε τετελεσμένα, αλλα έχει απλωθεί με τέτοιο τρόπο που η προσέγγιση Τουρκικών πλοίων προς το ερευνητικό δεν μπορεί να συμβεί.

Με την ασπίδα απο το ΠΝ πλέον δεδομένη, το NAUTICAL GEO παρα τις Τουρκικές αντιδράσεις δεν έχει σταματήσει καθόλου να ερευνά την θαλάσσια περιοχή που ορίζει η Ελληνική NAVTEX και μάλιστα σύμφωνα με την αναμετάδοση του στιγματός του, βρίσκεται αυτην την στιγμή στα 11,3 Ναυτικά μίλια απο τις Ελληνικές ακτές.

ΠΗΓΗ: MARRINETRAFFIC.COM (MEASURE NEMESISHD)

Προηγούμενα άρθρα απο ελληνικές εφημερίδες αναφέραν οτι το ερευνητικό πλοίο δεν μπορεί να βγεί απο τα 6 ναυτικά μίλια καθώς Τουρκικά πολεμικά πλοία το παρενοχλούν. Αυτος ο ισχυρισμός δεν μπορεί να επαληθευτεί καθώς το MarrineTraffic.com που παρακολουθεί συνεχόμενα την πορεία του, δείχνει ξεκάθαρα οτι δεν υπάρχει παρεμπόδιση στις έρευνες.

Η αντιγραφή κειμένου το άρθρου απαγορεύεται χωρίς σχετική άδεια – NEMESISHD.GR

Exit mobile version