Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Πρόεδρος των Γκρίζων λύκων Devlet Bahçeli ανακοίνωσε στις 9 Σεπτεμβρίου ότι θα πραγματοποιήσει πορεία αποφασιστικότητας για την ανεξαρτησία των Δωδεκανήσων.

Στη γραπτή του δήλωση, ο Μπαχτσέλι δήλωσε ότι τα Νησιά των Δωδεκανήσων πρέπει να επανεξεταστούν νομικά, λαμβάνοντας υπόψη τα γεωγραφικά, πολιτικά και άλλα χαρακτηριστικά.

“Αυτά τα νησιά αφαιρέθηκαν άδικα από εμάς”

Το θέμα των Δωδεκανήσων του “τουρκικού έθνους” ειναι μια μεγαλη πληγή δήλωσε ο Μπαχτσέλι, οτι αυτά τα νησιά αφαιρεθηκαν με άδικο, ντροπιαστικό και παράνομο τρόπο που τα πηρε από τα χέρια της Τουρκίας.

Δηλώνοντας ότι οι μελέτες σχετικά με αυτό το ζήτημα συνεχίζονται, ο Μπαχτσελί δήλωσε ότι ο στόχος τους ειναι να πραγματοποιήσουν πορεία στις 9 Σεπτεμβρίου.

Δηλώνοντας ότι οι Τούρκοι νέοι θα κάνουν όλη την προετοιμασία και θα εργαστούν με ενθουσιασμό από σήμερα και μετά, ο Μπαχτσέλι δήλωσε ότι η παραίτηση από το δικαίωμα αυτο θα είναι προσβολη στη τιμή του έθνους και ότι η τιμή είναι η ψυχή του έθνους και ζήτημα της επιβίωσης του.

Τελευταίες εξελίξεις

Μακελειό για Χεζμπολάχ και Συρία μετά από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Χαλέπι, Συρία - Σε μακελειό εξελίχθηκαν οι αεροπορικές επιδρομές...

Διαβάστε ακόμα