Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ «Θα χτυπήσουμε τα πυρηνικά του Ισραήλ» λέει Ιρανός αξιωματούχος του IRGC

«Θα χτυπήσουμε τα πυρηνικά του Ισραήλ» λέει Ιρανός αξιωματούχος του IRGC

Photo by x sources

Τεχεράνη, Ιράν – Σε νέες απειλές κατά του Ισραήλ προχώρησε το Ιράν, αυτή τη φορά μέσω δηλώσεων αξιωματούχου του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), ο οποίος προειδοποίησε πως το Ιράν θα χτυπήσει τα πυρηνικά του Ισραήλ.

Ο Ταξίαρχος Ahmad Haghtalab, διοικητής μονάδας του IRGC που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, σε συνέντευξή του την Πέμπτη, δήλωσε πως αν ο IDF επιχειρήσει να πλήξει τις ιρανικές πυρηνικές υποδομές, τότε το Ιράν θα χτυπήσει με τα «προηγμένα όπλα του» τα πυρηνικά του Ισραήλ. Επιπλέον, τόνισε ότι ανεξαρτήτως των πυρηνικών, αν το Ισραήλ επιτεθεί στο Ιράν, η ιρανική απάντηση θα είναι αξιομνημόνευτη και θα μείνει στην ιστορία.

«Θα χτυπήσουμε τα πυρηνικά του Ισραήλ» λέει Ιρανός αξιωματούχος του IRGC
Photo by x sources

«Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του σιωνιστικού εχθρού έχουν εντοπιστεί και η Ισλαμική Δημοκρατία (του Ιράν) έχει πρόσβαση στα απαραίτητα δεδομένα για όλους τους στόχους. Για να ανταποκριθούμε στην πιθανή τους δράση, έχουμε το δάχτυλο στη σκανδάλη για να εκτοξεύσουμε ισχυρούς πυραύλους ώστε να καταστρέψουμε τους εντοπισμένους στόχους,» δήλωσε ο Ιρανός αξιωματούχος του IRGC.

«Χρησιμοποιώντας παθητική άμυνα και προηγμένο εξοπλισμό και χάρη στη διασπορά των πυρηνικών εγκαταστάσεων σε ολόκληρη τη χώρα, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή από το σιωνιστικό καθεστώς», είπε ο Haghtalab, επισημαίνοντας ότι το Ιράν θα χτυπήσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ χρησιμοποιώντας προηγμένα όπλα εάν αυτό αναλάβει δράση κατά των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.

«Εάν το ψεύτικο σιωνιστικό καθεστώς σκοπεύει να καταφύγει στην απειλή επίθεσης στις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις ως μέσο για να ασκήσει πίεση στο Ιράν, η αναθεώρηση του τρέχοντος δόγματος και των πυρηνικών πολιτικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας και η απομάκρυνση από τις εκτιμήσεις του παρελθόντος είναι πιθανή».

«Εάν το σιωνιστικό καθεστώς προβεί σε οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια κατά του Ιράν, το είδος της απάντησης θα καθοριστεί από την κρίση των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων και (το Ισραήλ) θα πρέπει να είναι σίγουρο ότι το πλήγμα που θα δεχθεί από τις ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα είναι μείνει στην ιστορία όπως η επιχείρηση “Ειλικρινής υπόσχεση”» κατέληξε ο Ιρανός Ταξίαρχος.

Exit mobile version