Αρχική ΝΑΤΟ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ RAFALE ΘΑ “ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ” ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ – Γαλλική φρεγάτα έδεσε στον Πειραιά

ΤΑ RAFALE ΘΑ “ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ” ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ – Γαλλική φρεγάτα έδεσε στον Πειραιά

ΤΑ RAFALE ΘΑ

Στην Αθήνα κατέφθασε σήμερα το απόγευμα η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας, Φλοράνς Παρλί. Η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας αυτή την ώρα βρίσκεται σε δείπνο που παραθέτει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τους προσκεκλημένους ηγέτες κρατών και αύριο το μεσημέρι θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση.

“Ταξιδεύω σήμερα στην Ελλάδα για να εκπροσωπήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην διακοσιοστή επέτειο της διακήρυξης της ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Νιώθω υπερηφάνεια και τιμή να είμαι με τους Έλληνες φίλους μας αυτή τη σημαντική μέρα.

Για να δείξουμε τη φιλία μας και να επισημάνουμε συμβολικά την πυκνότητα της επιχειρησιακής εταιρικής σχέσης της Γαλλίας και της Ελλάδας, 4 γαλλικά Rafales θα λάβουν μέρος στην ελληνική στρατιωτική παρέλαση και θα πετάξουν πάνω από τους ουρανούς της Αθήνας αυτή την ιστορική ημέρα. Επίσης, η φρεγάτα του Languedoc θα σταθμεύσει στο λιμάνι του Πειραιά.” έγραψε στο twitter η Φλοράνς Παρλί..

“Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα εντείνονται και ενισχύονται καθημερινά προς όφελος μιας ισχυρής και λειτουργικής Ευρωπαίκής άμυνας: οι Έλληνες απέκτησαν πρόσφατα το 18 Rafale, ένα ουσιαστικό προσόν για να επιχειρούμε μαζί.”πρόσθεσε.

Exit mobile version