Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας αγχώνουν τους Τούρκους

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Δεν πέρασαν ούτε 24ωρες που διακινούνται οι πληροφορίες περί αποφάσεων για τους Ισραηλινούς SPIKE NLOS και τον εκσυγχρονισμό MEKO 200 του Πολεμικού Ναυτικού και ήδη τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης και «αναλυτές» έχουν αρχίσει να βομβαρδίζουν το διαδίκτυο και τα τηλεοπτικά πάνελ.

Ο φανατισμός των Τουρκικών μέσων ενημέρωσης ξαφνικά δηλώνει ότι απέναντι σε όλα αυτά η Τουρκία θα παρατάξει το δικό της εγχώριο μαχητικό αεροσκάφος με το όνομα TF-X το οποίο απο εκεί που ήταν ουσιαστικά ένα σχέδιο στο χαρτί (γνωστό και ως σαΐτα) πλέον έχει το κουφάρι του έτοιμο χωρίς κάτι παραπάνω.

Είδαμε αναλυτές Τούρκους να δηλώνουν ότι το μαχητικό αυτό θα καταρρίπτει ελληνικά μαχητικά όπως είναι τα RAFALE και τα F-16V καθώς δεν είναι ούτε 4ης, ούτε 5ης γενιάς αλλά 6ης γενιάς.

Τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας αγχώνουν τους Τούρκους
Photo by JohnNewton8

Είδαμε να γίνεται αναφορά στους SPIKE NLOS και να εξηγούν ότι αυτά τα συστήματα δεν μπορούν να πλήξουν την Τουρκία.

Γενικά είδαμε αρκετές ασυναρτησίες που δεν βασίζονται πουθενά να ακούγονται ως απάντηση στα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας που πλέον τρέχουν με σταθερό ρυθμό και αυτό δείχνει κάτι πολύ σημαντικό.

Οι Τούρκοι τοποθετούν φερέφωνα του Ερντογάν παντού για να πείσουν την κοινή γνώμη τους, ότι όλα πάνε κατ ευχήν γιατί φοβούνται αυτό που έρχεται και εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να διακόψουμε εδω.

Μια ισχυρή Ελλάδα χρειάζεται ισχυρές ένοπλες δυνάμεις για να διατηρρήσει την ειρήνη στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και να οδηγηθεί η Κύπρος στην απελευθέρωση από τον Τουρκικό ζυγό.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα