Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: “Οι Εξοπλισμοί σας κοστίζουν και είναι μάταιοι”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Στεναχώρια εχει πιάσει τον “φίλο και σύμμαχο της Ελλάδας Τούρκο Υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ο οποίος νιώθει οτι πρέπει να εκφράσει δημόσια αυτην την θλίψη για τα Ελληνικά RAFALE και το προγραμμά εκσυγχρονισμού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα ο Χουλουσί Ακάρ δήλωσε:

“Ο ελληνικός λαός υποφέρει περισσότερο από τις μάταιες προσπάθειες οπλισμού των Ελλήνων γειτόνων μας. Δεν έχουμε βλέψεις για κανέναν. Βλέπουμε ότι η Αθήνα δεν συμμορφώνεται με τις συμφωνίες που έχουμε κάνει στο παρελθόν.

Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στη Γαλάζια Πατρίδα μας, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου.” ανέφερε ο Ακάρ κάνοντας δηλώσεις για την ασφάλεια του αεροδρομίου Χαμίντ Καρζάι απο Τουρκικές δυνάμεις στην Καμπούλ.

Δεν είμαστε σίγουροι στο NEMESISHD.GR αν οι δηλώσεις του έγιναν, πριν επιβλέψει απο την τηλεόραση του παλατιού του τα συσσίτια κρεμμυδιών και πατατών που δίνονται σε ανήμπορους Τούρκους πολίτες λόγω των επιλογών του ίδιου και του Ερντογάν.

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα