Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Σταματήστε να μιλάτε για Ρωσική εισβολή» | Ουκρανός ΥΠΑΜ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

«Σταματήστε να μιλάτε για ρωσική εισβολή» είπε ο Ουκρανός ΥΠΑΜ, Oleksiy Reznikov.

Ο υπουργός Άμυνας της χώρας, δήλωσε ότι οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν και πρέπει να εμπιστεύονται τον ουκρανικό στρατό.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια συζήτησης κεκλεισμένων των θυρών στη Βερχόβνα Ράντα (το κοινοβούλιο), σύμφωνα με τοπικές ουκρανικές πηγές, ο Ουκρανός ΥΠΑΜ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ρωσία δεν έχει ακόμη συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για μια εισβολή στην Ουκρανία.

Τις τελευταίες μέρες τόνοι στρατιωτικού εξοπλισμού, πυρομαχικών και όπλων καταφθάνουν στο Κίεβο από τον αμερικανικό στρατό και τα κράτη του ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ενόπλων δυνάμεων του κράτους για το ενδεχόμενο ρωσικής επίθεσης.

Οι ανησυχίες για πιθανή επίθεση των Ρώσων εντάθηκαν και πάλι καθώς ο ρωσικός στρατός δημοσίευσε χθες ένα βίντεο με τις δυνατότητες των στρατευμάτων της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στη Δύση.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα