Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σφοδρή μάχη για το Azovstal: Οι Ρωσικές δυνάμεις ενισχύουν την επίθεση

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ουκρανικές δυνάμεις που βρίσκονται στο τεράστιο χαλυβουργείο Azovstal, μάχονται σε αντίξοες συνθήκες στα ερείπια της Μαριούπολης, σε μια προσπάθεια ύστατης άμυνας απέναντι στις Ρωσικές δυνάμεις.

Σφοδρή μάχη για το Azovstal: Οι Ρωσικές δυνάμεις ενισχύουν την επίθεση
Photo by Ministry of Defense of Ukraine, CC BY-SA 2.0

Οι Ρωσικές δυνάμεις όπως σας ενημέρωσαμε ξεκίνησαν μια νέα σφοδρή στρατιωτική επίθεση κατά της Ανατολικής Ουκρανίας και επικεντρώνονται στην εξάλειψη των Ουκρανικών θυλάκων που έχουν απομείνει στην πόλη της Μαριούπολης.

Σύμφωνα με τη ρωσική κρατική τηλεόραση, περίπου 120 πολίτες που διαμένουν κοντά στο χαλυβουργείο στο πολιορκημένο ουκρανικό λιμάνι της Μαριούπολης έχουν εγκαταλείψει την περιοχή μέσω ανθρωπιστικών διαδρόμων, σύμφωνα με το Ρωσική γραφείο ειδήσεων Interfax.

Η Ρωσία πριν λίγες ώρες έδωσε ενα τελεσίγραφο προς τους μαχητές του Αζόφ και του Ουκρανικού στρατού, να παραδωθούν αλλα αυτό απο ότι μαθαίνουμε μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δεκτό και οι μάχες παραμένουν σφοδρές.

Διαβάστε ακόμα: Αγία Σοφία: Ζημιές στην Αυτοκρατορική πύλη – Αντίδραση του ΥΠΕΞ – NEMESIS HD

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα