ΣΕΝΑΡΙΟ: Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ – F35 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ F16

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Οπως βλεπουμε το F35 το Ελληνικο με Stealth διαμόρφωση ( 4x AMRAAM Εσωτερικά ) ειδε μεσω της Τεραστιας αποστασής που καλυπτει το ραντάρ του ,

το Τουρκικο F16 BL50 αμέσως.

Το Τουρκικο F16 οχι απλα δεν εντοπισε το στιγμα του F35 κατα την πτήση του αλλα ουτε μετα την αφεση οπλων απο το Ελληνικό F35.

Το Ελληνικό F35 εριξε 2 πυραυλους AMRAAM και καταρίφθηκε αμεσα το Τουρκικό.

————————- ΣΤΟ 2ο ΣΕΝΑΡΙΟ

2 Ελληνικά F35 προσεγγίζουν την περιοχή αναμεσα σε Κύπρο και Καστελόριζο προστατεύοντας συνοδεία Ελληνων Κομμάντο που θα ενισχύσουν την αμυνα της Νήσου , οταν εντοπίζουν 3αδα Τουρκικών F16 BLOCK 50 ( Το πιο συγχρονό Τουρκικό F16).

Η πληροφορία οτι τα Τουρκικά πλησιάζουν για να χτυπήσουν την μεταφορα, που εχει το ΓΕΑ , δεν αφηνει περιθωρια. Δινεται εντολή κατάριψης των Τουρκικών.

Τα Ελληνικά F35 αθεατα και εκτος ρανταρ των Τουρκικών προχωρούν σε 2+2 αφεση AMRAAM εναντιον των 2/3 απο την Τουρκική 3αδα. Καταρρίπτονται αμέσως τα Τουρκικά και τα ελληνικά F35 στοχεύουν το Τουρκικο F16 που ακομα δεν εχει καταλαβει τι τους χτύπησε.

Το 1 απο την ελληνική δυάδα αφηνει 2 AMRAAM και προχωρά στην κατάριψη του Τουρκικού.

Το Νο2 της Ελληνικής συνοδείας περιπολεί ακομα στην περιοχή με 2 πυραυλους ετοιμους για εμπλοκή.

Η Ελληνική δυναμή φθάνει στην Κυπρο και η αποστολή ειναι επιτυχημένη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

-WWW.NEMESISHD.EU

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version