Σε κατάσταση πανικού Τούρκος αναλυτής: “Έρχονται οι Έλληνες”

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο απόστρατος Αντιναύαρχος Τζιχάντ Γιαϊτσί έκανε εντυπωσιακούς ισχυρισμούς για τις εντάσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας που υποδηλώνουν το κλίμα που έχει δημιουργηθεί απέναντι, μετα απο τόσα χρόνια δήθεν σιγουρίας οτι η Ελλάδα είναι μια εύκολη υπόθεση..

Απο την Μεγάλη Ιδέα μέχρι τον Ολυμπιακό έφτασε ο πανικός του Τούρκου αναλυτή καθώς ξεκινώντας την δήλωση του, είπε οτι η Ελλάδα έχει συνάψει αμυντικές συμφωνίες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία.

Ο Τζιχάντ Γιαϊσί υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα επιτεθεί σε μια αδύναμη στιγμή της Τουρκίας και προειδοποίησε ότι “τα συστήματα αεράμυνας S-400 πρέπει να ενεργοποιηθούν αμέσως για την προστασία της Τουρκίας”

“Έχει καταστεί σημαντικό να ενεργοποιήσουμε τους S-400 χωρίς να διαπραγματευτούμε με κανέναν. Ενεργοποιώντας τους, πρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του κράτους μας και του έθνους μας. Το σύστημα S-400 δεν είναι σύστημα επίθεσης, δεν είναι όπλο επίθεσης. Αυτό το σύστημα είναι αμυντικό όπλο. […]Τα όπλα που αγόρασε η Ελλάδα είναι επιθετικά σύστηματα. Εναντίον ποιου; Εναντίον της Ιταλίας; Εναντίον της Αλβανίας; Εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας; Εναντίον της Βουλγαρίας; Εναντίον ποιου; Εναντίον της Τουρκίας.” δήλωσε ο Γιαϊτσι.

Μετά σε κατάσταση αμόκ απο ότι φαίνεται δήλωσε οτι η Ελλάδα ξανα ενεργοποίησε το σχέδιο της “Μεγάλης Ιδέας” και οτι ετοιμάζεται να κατακτήσει την Τουρκία και το σύνδεσε και με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα είπε:

“Θέλουν χτίσουν μια μεγάλη Ελλάδα. Πώς θα γίνει αυτό; Πρώτον, θέλουν να συνδέσουν όλα τα νησιά με την Ελλάδα. Έχει ήδη συμβεί αυτό σε μεγάλο βαθμό από το 1913; Πραγματοποιήθηκε. Λοιπόν, ποιο είναι το δεύτερο; Η σύνδεση της Δυτικής Ανατολίας με την Ελλάδα. Το δοκίμασαν αυτό το 1919, μέχρι το 1922; Προσπάθησαν αλλα ο Ατατούρκ τελικά τους πέταξε στη θάλασσα. Χάθηκαν οι στρατοί; OK. Αλλά πήραν τα νησιά και επέκτειναν την επικράτειά τους. Το τρίτο είναι η σύνδεση του νησιού της Κύπρου με την Ελλάδα και προσπάθησαν να το κάνουν αυτό από το 1950 ως το 1974;

Αλλά πριν από ένα μήνα, ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκαν και είπαν: «Στόχος μας είναι ο Κυπριακός Ελληνισμός».

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει την ελληνικοποίηση της Κύπρου. Τα παρατάνε; Δεν τα παρατάνε. Η κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και η κατασκευή πατριαρχείου τύπου Βατικανού συμβαίνει μέρα με τη μέρα. Τότε πως είναι δυνατόν να πούμε ότι η Ελλάδα έχει εγκαταλείψει τις “μεγάλες ιδέες” της; Όχι δεν γίνεται. Τι είπε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού; Δήλωσαν την Ιστανμπούλ ως δική τους πόλη. Ακόμα και ο πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας έχει μια ‘μεγάλη ιδέα’ στο μυαλό του.” κατέληξε ο Τούρκος απόστρατος αντιναύαρχος.

Στο NEMESISHD.GR διαπιστώνουμε οτι απέναντι υπάρχει μια μεγάλη απορία γιατι αγοράζουμε “επιθετικά όπλα” για να υπερασπιστούμε το εθνικό έδαφος και όχι “αμυντικα”. Μα η απάντηση είναι προφανής το εθνικό έδαφος δεν είναι απελευθερωμένο ακόμα, η Κύπρος θα είναι η τιμωρία τους μόλις επιλέξουμε να αντιδράσουμε.

Γρήγορη πλοήγηση

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version