Σαφής θέση Ερντογάν υπέρ Ουκρανίας και κατά Ρωσίας

Από Nemesis HD
2 Λεπτά Ανάγνωσης
Photo by Σαφής θέση Ερντογάν υπέρ Ουκρανίας και κατά Ρωσίας

Στη στάση της Δύσης σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία αναφέρθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του στο διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας.

Ο Ερντογάν είπε ότι αν τα δυτικά κράτη είχαν αντιδράσει το 2014 για την Κριμαία, τώρα μπορεί να μην είχε εισβάλει η Ρωσία στην Ουκρανία.

«Αν ολόκληρη η Δύση και ολόκληρος ο κόσμος είχαν υψώσει τις φωνές τους ενάντια στην εισβολή στην Κριμαία το 2014, θα είχαμε αντιμετωπίσει τη σημερινή εικόνα;» ρώτησε ο Ερντογάν.

«Όμως όσοι σιωπούσαν για την κατάληψη της Κριμαίας τώρα έχουν ήδη μιλήσει. Ισχύει η δικαιοσύνη σε ένα μέρος αυτού του κόσμου και είναι άκυρη σε άλλο; Τι κόσμος είναι αυτός;»

«Δυστυχώς, η διεθνής κοινότητα δεν έχει δείξει την απαραίτητη ευαισθησία και δεν έχει παράσχει την απαραίτητη υποστήριξη για την αντιμετώπιση αυτής της αδικίας», συνέχισε ο Ερντογάν.

- Advertisement -

«Η Ουκρανία μένει μόνη στον δίκαιο αγώνα της», είπε ο Τούρκος πρόεδρος. «Σήμερα, αντιμετωπίζουμε τις καταστροφικές και οδυνηρές συνέπειες των προβλημάτων που μπορούν να επιλυθούν μέσω της διπλωματίας, εάν επιδειχθεί έγκαιρα ισχυρή βούληση.

Όταν βλέπουμε πολίτες να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, παιδιά γεμάτα φόβο και άγχος, πόλεις να γίνονται ερείπια, αθώοι άνθρωποι να πεθαίνουν, η λύπη μας μεγαλώνει εκθετικά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Anonymous: Τεράστια κυβερνοεπίθεση κατά της Ρωσίας – NEMESIS HD

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Κοινοποιήστε αυτό το Άρθρο
Η συντακτική ομάδα του NEMESISHD.GR