Ρώσοι και Ουκρανοί αλληλοκατηγορούνται για παραβίαση της κατάπαυσης πυρός

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σύμφωνα με ουκρανικές αναφορές οι εκκενώσεις της Μαριούπολης και της πόλης Βολνοβάχα διακόπηκαν καθώς τα ρωσικά στρατεύματα συνέχιζαν τις επιθέσεις παραβιάζοντας την προσωρινή κατάπαυση πυρός.

Νωρίτερα, οι αρχές των δύο χωρών είχαν ανακοινώσει κατάπαυση από τις 11:00 μέχρι στις 16:00 με σκοπό να δημιουργηθεί ασφαλής ανθρωπιστικός διάδρομος και να εγκαταλείψει τις πόλεις ο άμαχος πληθυσμός.

Η Ρωσία, από την πλευρά της, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι τα πυρά προέρχονταν από Ουκρανούς που είχαν στόχο τις ρωσικές θέσεις και επέρριψε την ευθύνη για την παρεμπόδιση των εκκενώσεων σε ομάδες Ουκρανών εθνικιστών.

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι οι επιχειρήσεις συνεχίστηκαν μετά από την αδιαφορία των ουκρανικών αρχών να συνετίσουν του εθνικιστές ή να ζητήσουν παράταση του καθεστώτος εκεχειρίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν το drone «PUNISHER» κατά των Ρώσων – NEMESIS HD

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους!

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version