Ρωσικές μαζικές αεροπορικές επιδρομές κατα του ISIS στην Συρία

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Μπήκε όμορφα το 2022 για τους ακραίους Ισλαμιστές τρομοκράτες καθώς η Ρωσία τους καλωσόρισε στο νέο έτος με περίπου 25 αεροπορικές επιδρομές μέσα σε δυο μέρες.

Ρωσικά Su-24 Photo by Vasilyev Serge

Πιο συγκεκριμένα, τα ρωσικά μαχητικά έχουν πραγματοποιήσει αεροπορικές επιδρομές σε κρησφύγετα του ISIS στην έρημο της Συρίας, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στην ανατολική Χομς, στο Ντέιρ Εζόρ και σε Ράκα-Χαλέπι-Χάμα, από το βράδυ του Σαββάτου σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Δεν έχουν αναφερθεί θύματα απο τις Ρωσικές επιθέσεις αλλα ο αριθμός των βομβαρδισμών ίσως υποδηλώνει οτι δεν έχει μείνει και κανείς όρθιος για να δηλώσει αν πραγματικά υπάρχουν απώλειες ή οχι.

Η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων στην Συρία είχε ενταθεί τους τελευταίους μήνες σε περιοχές της Συριακής ερήμου αλλα η Ρωσική αεροπορία παρέα με την Συριακή και την Αμερικανική που δρα υπο τον διεθνή συνασπισμό έχουν πετύχει σημαντικά χτυπήματα.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας!

Απαγορεύεται η αντιγραφή του άρθρου σε αλλα media χωρίς άδεια.

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version