ΡΩΣΙΚΑ ΘΗΡΙΑ IL-76 ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ UAVs – Καινοτόμο Ρωσικό όπλο

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

H ρωσική εταιρεία Kronstadt Corporation που κατασκευάζει μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχει ξεκινήσει να εργάζεται σε ένα project για τη δημιουργία ενός drone με την ονομασία “Molniya” (αστραπή).

Ο Γενικός Διευθυντής της Kronstadt Corporation, είπε ότι το σύστημα “Molniya” θα περιλαμβάνει στρατιωτικά επιθετικά drones, κατασκοπευτικά και ηλεκτρονικού πολέμου.

Τα Molniya θα “απογειώνονται” από μεγάλο μεταγωγικό αεροσκάφος. Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας ανέφερε ότι το “Il-76” θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως βάση για τα drones “Molniya”. Το νέο ρωσικό μονοκινητήριο μαχητικό πέμπτης γενιάς, πρωτότυπο του οποίου εμφανίστηκε στην έκθεση “MAX 2021”, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τα “Molniya”.

Η εταιρεία “Kronstadt” παρέδωσε ένα πρωτότυπο του αεροσκάφους “Molniya” στο ρωσικό Υπουργείο Άμυνας. Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας δήλωσε ότι το τελικό προϊόν θα διαφέρει καθώς το UAV θα έχει τις προδιαγραφές που θα καθορίσει το υπουργείο Άμυνας.

Στο αν τα UAV “Molniya” θα επιστρέφουν στο αεροπλάνο από το οποίο “απογειώθηκαν”, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας απάντησε ότι είναι πιθανό τα κατασκοπευτικά και τα ηλεκτρονικού πολέμου να επιστρέφουν στο αεροσκάφος. Όσον αφορά τα επιθετικά drones, η επιστροφή τους είναι επικίνδυνη, και ως εκ τούτου η πιθανότητα επιστροφής τους μάλλον θα αποκλειστεί.

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version