ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: Χαμηλές πτήσεις και βομβαρδισμοί στη Συρία

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησαν σήμερα πτήσεις σε χαμηλό ύψος πάνω από βάσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία.

Η ρωσική αεροπορία προχώρησε επίσης σε πολλαπλούς βομβαρδισμούς σε διάφορες περιοχές του Ιντλίμπ, το οποίο ελέγχεται από τις τουρκικές δυνάμεις.

Παρά τις συζητήσεις Τουρκίας και Ρωσίας σε σχέση με αμυντικά συστήματα και εξοπλιστικά προγράμματα, οι σχέσεις των δύο κρατών, τουλάχιστον ως προς το ζήτημα της Συρίας, φαίνεται να μην είναι τόσο καλές όσο δείχνουν. Η Ρωσία ειδικά το τελευταίο διάστημα δείχνει όλο και πιο επιθετική στάση προς τις τουρκικές δυνάμεις στη Συρία.

Υπενθυμίζουμε, πως η ρωσική πολεμική αεροπορία τους τελευταίους μήνες πραγματοποιεί όλο και περισσότερους βομβαρδισμούς σε περιοχές που ελέγχει ο τουρκικός στρατός, ακόμα και σε αποστάσεις αναπνοής από τα τουρκικά σύνορα.

Επιπλέον, πληροφορίες πριν μερικές εβδομάδες ανέφεραν πως η Ρωσία ήταν αυτή που στάθηκε εμπόδιο στη νεά επιχείρηση που ο Ερντογάν διατυμπάνιζε πως θα ξεκινούσε στη βόρεια Συρία και τελικά, ενώ οι προετοιμασίες είχαν ήδη προχωρήσει, η τουρκική επίθεση αναβλήθηκε ξαφνικά επ’ αόριστον και κανείς έκτοτε δεν ξαναμίλησε γι’ αυτή.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version