Η Ρωσία προειδοποίησε τις δυτικές χώρες να μην «δοκιμάζουν την υπομονή της»

Από Nemesis HD
1 Λεπτά Ανάγνωσης
Russian attack helicopter Ka-52 "Alligator" PHOTO: @rykov via Twenty20

Η Ρωσία προειδοποιήσε τις δυτικές χώρες να μην «δοκιμάζουν την υπομονή της» αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο υποστήριξαν επίσημα το δικαίωμα της Ουκρανίας να χτυπήσει ρωσικό έδαφος μετά από μια σειρά πυρκαγιών στα σύνορα Ρωσίας και Ουκρανίας.

Η Ρωσία προειδοποιήσε τις δυτικές χώρες να μην «δοκιμάζουν την υπομονή της»
Photo by @lelia_milaya (t20)

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κατηγόρησε τη Δύση ότι προτρέπει ανοιχτά την Ουκρανία να επιτεθεί στη χώρα και είπε την Πέμπτη ότι οι δυτικές χώρες θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις της Μόσχας ότι οποιοδήποτε χτύπημα θα έχει ως αποτέλεσμα μια «ισχυρή απάντηση».

«Η Δύση καλεί ανοιχτά το Κίεβο να εξαπολύσει επίθεση στη Ρωσία, χρησιμοποιώντας, όπλα που προμηθεύονται από τις χώρες του ΝΑΤΟ», είπε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε δημοσιογράφους κατα την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μόσχα.

«Σας προειδοποιούμε έντονα να μην δοκιμάζετε άλλο την υπομονή μας», πρόσθεσε η Ζαχάροβα.

Η Ρωσία προειδοποιήσε τις δυτικές χώρες να μην «δοκιμάζουν την υπομονή της»
Photo by @TatyanaO (t20)

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν αφότου ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, δήλωσε ότι η Ουκρανία είχε το δικαίωμα να απαντήσει με αντίποινα σε ρωσικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος.

Διαβάστε ακόμα: Βγαίνουν και από πάνω: «Ελληνικά μαχητικά πάνω από τη Μικρά Ασία» – NEMESIS HD

- Advertisement -
Κοινοποιήστε αυτό το Άρθρο
Η συντακτική ομάδα του NEMESISHD.GR