Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρωσία: «Ισραηλινοί μισθοφόροι πολεμούν με το τάγμα Αζόφ»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ισραηλινοί μισθοφόροι, σύμφωνα με τη Ρωσία, πολεμούν με το ουκρανικό τάγμα «Αζόφ» όπου όπως υποστηρίζουν επίσημα οι Ρώσοι είναι νεοναζιστικό και αποτέλεσε αφορμή για την εισβολή στην Ουκρανία.

Ρωσία: «Ισραηλινοί μισθοφόροι πολεμούν με το τάγμα Αζόφ»
Photo by ДИП МИД РФ, CC BY-SA 4.0

Τα σχόλια της Μαρίας Ζαχάροβα, εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, προβλέπεται ότι θα επιδεινώσουν ακόμη περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Τελ Αβίβ, μετά τις δηλώσεις Λαβρόφ ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε «εβραϊκό αίμα».

«Θα πω κάτι που οι ίδιοι οι πολιτικοί στο Ισραήλ που τώρα διογκώνουν την εκστρατεία ενημέρωσης για το Ουκρανικό δεν πρόκειται να θέλουν να ακούσουν», είπε η Ζαχάροβα σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο Sputnik την Τετάρτη.

«Στην Ουκρανία, Ισραηλινοί μισθοφόροι πολεμούν πραγματικά δίπλα-δίπλα με τους τρομοκράτες του Αζόφ», υποστήριξε η Μαρία Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι έχει δει βίντεο που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια διπλωματική κρίση μεταξύ της Ρωσίας και του Ισραήλ με αφορμή τις δηλώσεις του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Διαβάστε ακόμα: Οδηγίες της CIA προς τους Ρώσους για αποστολή απόρρητου υλικού – NEMESIS HD

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα