Η Ρωσία επιδιώκει να «δημιουργήσει συνθήκες ώστε κανένας να μην θέλει να την πολεμήσει» -Πούτιν

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ειπε ότι η Ρωσία προστατεύει τον εαυτό της, καθιστώντας το κόστος επίθεσης στη χώρα υπερβολικά υψηλό για να το επιχειρήσει κανείς.

“Οι ΗΠΑ μας ξεπέρασαν” από την άποψη των ετήσιων αμυντικών δαπανών, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος στο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

“Ο Donald Τrump μου είπε ότι έχουν υιοθετήσει έναν τρελό [στρατιωτικό] προϋπολογισμό για το επόμενο έτος, $ 738 δισεκατομμύρια.”

“Μου είπε ότι το κόστος ήταν πολύ υψηλό, αλλά έπρεπε να το κάνει” , ανέφερε, περιγράφοντας τον ομόλογό του ως “υποστηρικτή του αφοπλισμού, όπως λέει”.

Όσον αφορά τις στρατιωτικές δαπάνες, η Ρωσία ακολουθεί την Κίνα, τη Σαουδική Αραβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ιαπωνία, με αμυντικό προϋπολογισμό αξίας 48 δισεκατομμυρίων δολαρίων

, αν και η χαμηλότερη βάση κόστους της δίνει μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη από τα περισσότερα δυτικά κράτη.

“Επιπλέον, οι ετήσιες δαπάνες μας μειώνονται. Αντίθετα, οι δαπάνες άλλων χωρών αυξάνονται “, δήλωσε ο Πούτιν.

Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε ενάντια σε κανέναν. Θα δημιουργήσουμε συνθήκες έτσι ώστε κανείς να μην θέλει να πολεμήσει εναντίον μας.

ΠΗΓΗ: RUSSIA TODAY

Πρόσφατα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκροί Ρώσοι στρατιώτες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ (Αρτσάχ) μετά από ενέδρα

Ένα όχημα που μετέφερε στρατιώτες της Ρωσικής ειρηνευτικής δύναμης...

Κλοπή Merkava από στρατιωτική βάση στο Ισραήλ

Σε μια παράξενη είδηση, ένα εκτός υπηρεσίας άρμα μάχης...

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ