Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΝΤΑ – ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Οι δηλώσεις του Ερντογάν οτι θα συγκρουστεί με τον Ασάντ αλλα και με οποιόν τον βοηθά να καταλαβεί την Ιντλιμπ.

Φαινεται οτι ενόχλησαν αρκετά τους Ρώσους οι οποιοί ενισχυούν συνεχώς τις δυνάμεις τους στην Συρια.

Χθες μάλιστα αρκετά Su-24 ( Βομβαρδιστηκά ) πεταξαν μεσω της Κασπίας προς την Ρωσική βαση της Συρίας. Εκει θα ενωθούν με τον υπολοιπό εναεριο Ρωσικό στόλο.

Οι αποστολές βομβαρδιστηκών και περισσότερων δυναμεων στην Συρια ειναι δεδομένες οσο κλιμακώνει η κατάσταση. Ηδη το Ρωσικό Υπουργείο Εσωτερικών εχει προειδοποιήσει την Τουρκια να μην κλιμακώσει αλλο και κυριώς να μην απειλήσει Ρωσικά Στρατεύματα.

Η Συρια βρισκεται υπο ολοκληροτικό NO-FLY-ZONE απο την ΡΩΣΙΑ στα εδάφη του Ασαντ και Αμερικανικό NO-FLY-ZONE στα εδάφη που ελέγχουν οι Κούρδοι.

Για αυτό και Ερντογάν βρισκεται σε πανικό , καθως τα στρατευματα του βρισκονταί στο έλεος του εχθρού χωρις αεροπορική κάλυψη & απο την άλλη η “συμμαχός” ΗΠΑ δεν επιτρέπει τον βομβαρδισμό Κουρδικών εδαφών που η Αγκυρά θεωρεί εχθρικά.

Οι επομενες μέρες θα κρίνουν τον πόλεμο στην Συρια , ο οποιός φαινεταί να αναζωπυρώνει μερα με την μερα με τον Ερντογάν να βρισκεται απομονωμένος

Τελευταίες εξελίξεις

Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ βομβάρδισαν τις τελευταίες ώρες οι ένοπλες...

Διαβάστε ακόμα