Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρωτότυπο UAV της Miltech Hellas και Aviatec στο ΓΕΑ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σημαντική ήταν η συνάντηση την Παρασκευή με επιτελείς τόσο του ΓΕΕΘΑ όσο και ΓΕΝ / ΓΕΑ με την ελληνική εταιρεία Miltech Hellas καθώς παρουσιάστηκε ένα νέο πρωτότυπο UAV.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), συνάντηση εκπροσώπου της εταιρείας «International Management and Culture Enterprise (I.M.C.E)» Δρα Γεώργιου Γκέκου (Πρόεδρος Δ.Σ) και της εταιρείας «Miltech Hellas SA», κ. Ιωάννη Καλύβα (Αντιπρόεδρος) με αρμόδιους επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και του ΓΕΑ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση του πρωτότυπου UAV, κατασκευής της σύμπραξης των εταιρειών «Miltech Hellas SA» και «Αviatec SA Proprietary» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όπως πάντα, όταν προκύψουν περισσότερα στοιχεία για την νέα αυτή προσπάθεια και συγκεκριμένα για το Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος (ΜΕΑ) που παρουσιάστηκε θα επανέλθουμε με σχετικό άρθρο.

*Δεν διαθέτουμε ακόμα εικόνες από το UAV/Συνάντηση

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα